Para çekerkenki sorunda iadem gerçekleşmedi

22.03.2023 saat 14.04 tarihinde akbanktan çekmek istediğim ve alamadığım 3050 TL para hakkında harcama itirazım oluşturulmuştu ve en geç 03.04.2023te sonuçlanacak denmişti 16gün oldu hala hesabıma yatmadı müşteri hizmetlerini aradığımda aciliyeti ilgili birimlere söylüyoruz diyip geçiştiriyorlar bu konunun hemen çözülmesini istiyorum borcumu kapatacağım parama el konuldu koskoca şirketin bu parayı geciktirmesine anlam veremiyorum. Benden başka birinin başına gelen oldu mu ?

1 Beğeni

Merhaba @sertug5289 :wave:

ATM kaynaklı yaşanan sorun için özür dileriz, sorunu en hızlı şekilde halledebilmek için papara ekibi hızla çalışmalarına fevam ettiğini belirtmek isterim.

ATM kaynaklı hataların uzamasının sebebi atmnin bağlı olduğu kuruluşun ilgili ATM’nin ünitesine girilen giriş çıkış paralarını hesaplayıp herhangi bir eksik veya fazlalık olup olmadığını araştırıp ardından bu fazlalığı paparaya bildiriyor bildirdikten sonra papara hemen paranızı hesabınıza yansıtıyor ancak ATMnin bağlı olduğu kuruluştan bilgi gelmemesi durumunda papara işleminizin hızlandırılması adına sadece ilgili kuruluşa aciliyet talebili oluşturabilmektedir anlayışınız için teşekkür ederiz.

1 Beğeni