Paparalı olanlar ve olmayanlar, işte tüm mesele bu! 🧐🧐🧐

Paparalı olanlar ve olmayanlar arasındaki farklar neler biliyor musun? Eğer çevrende hâlâ Papara hesabı olmayan bir yakının varsa ona bir iyilik yap ve hesap açmasını sağla! Daha fazla bilgi için blog yazımızı da gönderebilirsin. Blog yazımız :point_right: Link

4 Beğeni

Papara hesabıma para yükledim 2 gündür gelmedi lütfen yardım edin

Keşke birde referanslı/özel bağlantımız olsa insanları kişiselleştirilmiş(papara com/d/SmileFate gibi) Papara davet linki ile davet edebilirdik. Kullanıcılar için hoş bir özellik olurdu.

Not: Blog’da RSS bağlantısı olması harika olmuş Discord sunucumdan anlık blog gönderilerini takip ediyorum :slightly_smiling_face::star_struck:

2 Beğeni

Merhaba @muhammedseymen620,

Papara hesabına nasıl para yatıracağını öğrenmek için buradaki videoyu izleyebilirsin. Eğer videodaki gibi tüm adımları takip ederek işlemini tamamladıysan, bize aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilir misin? Konuyu senin için incelemek isteriz.

destek@papara.com
0850 340 0 340

1 Beğeni

Başka bir banka hesabı papara hesabıma nasıl para gönderebilir

Merhaba @muhammedseymen620,

Şu anda sadece kendine ait bir banka hesabından Papara hesabına para gönderebilirsin. Papara hesabına para yatırma yöntemleri hakkında daha fazla bilgi almak istersen bu sayfayı ziyaret edebilirsin.

1 Beğeni