Papara yatırım hesabı hk

Merhaba,
İnternet üzerinde koleksiyon kartlarını gördüm ve paparayı biraz araştırıp, kullanmaya karar verdim. Fakat bir kaç yaşadığım sorun ve merak ettiğim konu var.

1- Jokerkart’ım kuryede olduğu için şu an aktif etmedim sanal kart üzerinden para transfer işlemleri yaptım iki defa. Bu transfer işlemlerinde paranın hesaba geç düştüğünü tespit ettim. İnanılmaz bir gecikme yaşamadım fakat diğer bankalara nazaran hatırı sayılır bir gecikme vardı.

2- Papara’ya vadeli veya vadesiz altın hesapları gelecek mi? böyle bir plan var mıdır? Yoksa yatırım amaçlı paparanın farklı imkanları var mı?

2 Beğeni

Merhaba @yusuffturkes :wave:

Ben transfer yaptığımda oany tuşuna bastığımda anında banka uygulamamdan bildirim alıyorum hesabınıza geldi diye gönderdiğiniz banka ile ilgili bir durum oluşuyor olabilir.

Vadeli, vadesiz hesaplar papara bulunmamakta ve şuanlık bu hespa türleri için herhangi bir şey düşünülmüyor diye biliyorum. Yatırım kısmına gelecek olursakda yakın bir tarihte yatırım hesaplara gelicek bu hesaplardan ünlü şirketlerin hisselerini satın alıp aldığınız hisseyi istediğiniz zaman satabileceksiniz.

Yatırım hesabı ile ilgili daha fazla bilgi için blog yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

2 Beğeni

Merhaba tekrardan,

Yatırım hesaplara geldiği zaman makas aralıkları nasıl olacak? Eğer bankalardaki gibi uçuk makas aralıkları olacaksa gelmesinin bir anlamı olacağını düşünmüyorum.

1 Beğeni

Merhaba @yusuffturkes :wave:

Makas aralığı olurmu olmazmı hiçbir fikrim veya bilgim yok ancak olursada uygun bir aralık olacağından emin olabilirsiniz.

2 Beğeni