Papara sözleşmeli hesap neden olmuyor.

Merhaba papara black card sipariş ettim geldi kurye sadece kimlik numarası istedi imza falan istemedi aldım kargo yu açtım black card’ı aktifleştirdim ama yine onaylı hesap Velim sözleşmeli hesap olmasına rağmen benim hesap’ım onaylı hesap değişmiyor lütfen yardımcı olur musunuz iyi günler.

Merhaba @3kbred :wave:t2:

Hesabını fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak onaylarsan, velin sözleşmeli hesaba geçtiğinde sen de sözleşmeli hesap sahibi olursun.
Hesabını fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak onayladığında, velinin hesap statüsü nedeniyle onaylı hesaba geçtiysen, 18 yaşını geçtikten sonra hesap statün otomatik olarak sözleşmeli olur.

Hesap onaylama işlemine fotoğraflı yeni kimliğinle devam edip hologram videosu ile gerçekleştirdiysen 18 yaşını geçtikten sonra hesap statünü yükseltebilirsin.
Hesap onaylama işlemini fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak tamamlamanın ardından velinin hesabı sözleşmeli ise senin de hesabın sözleşmeli olur.

Fotoğrafsız yeni kimliğin ya da eski nüfus cüzdanınla hesabını onayladıysan, velin sözleşmeli hesaba sahip olsa dahi sen, 18 yaşını doldurup Papara Card almadan sözleşmeli hesap sahibi olamazsın.