Papara NFC doğrulaması yapamıyorum

Merhaba, bu konu hakkında Papara’ya onlarca mail atmama rağmen bir sonuca ulaşamadım. Hesabımı zamanında eski kimlik ile NFC kimlik doğrulaması olmadan doğrulamıştım. Papara üzerinden kolay adres ile sürekli olarak farklı kişilerden ödeme alıyordum. Geçen aylarda 18 yaşına girdim. 18 yaşıma girdiğimden beri ödeme alamamaya başladım. Sizi numaranız üzerinden aradığımda NFC doğrulaması olmadığı için ödeme alamadığımı söylediniz. Ancak bana geçerli bir çözüm sunmadınız. Papara’ya gelen IBAN’ı kullanmak istemiyorum çünkü ödeme aldığım kişilere kendi kişisel bilgilerimi (adım soyadım) vermek istemiyorum. Sayın Papara yetkilileri, lütfen bu konuya çözüm bulabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Merhaba @Eyup :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba, bana ulaşılan mail’de hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Sorunum çözülmeye çalışılmadı. Alternatif çözümler sundunuz ancak ben bu sorunumun çözülmesini istiyorum. Farklı kişilerden IBAN yoluyla ödeme almak benim için çok önemli bir şey. Eğer bu sorun çözülmezse Papara’yı kullanmamın bir anlamı kalmıyor. İlginiz için teşekkürler.