Papara metalimsi kart

Papara Müşteri Hizmetleri’ne,

28 Mayıs 2024 tarihinde PaparaCard Metal kartım Sürat Kargo tarafından tarafıma teslim edilmiştir. Ancak, kutuyu açtığımda kartın arka tarafının plastik ve ön tarafının metal kaplama olduğunu fark ettim. Bu durum, başvuru sürecinde tarafıma Papara müşteri hizmetleri tarafından verilen bilgilerin aksine bir durumdur. Başvuru sırasında, kartın tamamen metalden üretildiği ve arka kısmının da metal olduğu belirtilmişti.

Bu sebeple, hemen Papara müşteri hizmetlerini arayarak 1000 TL’lik kart ücretinin iadesini talep ettim. Ancak, bana gönderilen e-postada kart ücretinin iadesinin yapılamayacağı belirtildi.

Bu durum, yanıltıcı bilgi verilerek tarafımın maddi kayba uğratılması anlamına gelmektedir. Kartı henüz aktive etmedim ve kullanmayı düşünmüyorum.

Bu bağlamda, PaparaCard Metal kart ücretinin 1000 TL tutarındaki iadesinin tarafıma yapılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, yanıltıcı bilgilendirme ve müşteri mağduriyetine sebebiyet verme gerekçeleriyle hukuki yollara başvuracağımı ve gerekli mercilere şikayette bulunacağımı belirtmek isterim.

Gereğini arz ederim.

Saygılarımla,

Sadık Yağlı



Merhaba @yaglisadik :wave:t2:

Öncelikle yaşadığın deneyim için üzgünüz. Konu hakkında ilgili ekibimiz ile yapmış olduğun telefon görüşmesinde detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Anlayışın için teşekkür ederiz :pray:t2::blue_heart:

1 Beğeni