Papara Metal Card

Selamlar acaba ne zaman çıkar metal card fikirleri alalım😊

2 Beğeni

Metal card a kripto harcama özelliği olsun büyük seyahat acenteleri ve otellerde apartlarda casback olsun ayrıca altından ve gumus den harcama… büyük marketlerde ve getir yemeksepeti bana bi hemen gibi platformlarda sepete ek indirim olsun buralarda da kripto harcama olsun hatta ve hatta sizin metal e ozellll 3 ye bir bedava 5 iç 6. Bedava gibi dahası metal karta özel cripto koin üretin ismi de hazır pameta coin …Ayrıca soğuk cüzdan özelliği de bulunsun …

2 Beğeni

Fikrimce herkese koşulsuz şartsız dağıtılması iyi olur ancak olur da koşul olursa Papara ile tüm zaman harcamalarının belli bir limiti üzerinde olanlara verilmesi gayet kâfidir. Örneğin; ₺2.000 - ₺3.000 veya üzeri toplam harcama yapmış kişilere verilmesi ya da daha güzel bir çalışma yaparak, bu limitleri sadece beta sürecinde kullanıcılara kartı deneyimleme koşulu olarak sunabilir, beta süreci bittikten sonra herkese yine koşulsuz şartsız verebilirsiniz.

3 Beğeni

Merhaba Metal kart 2021 yılı içerisinde çıkacak mı?
Metal kart ücreti 9.90 TL olmalı.

2 Beğeni

Acaba paparanın paslanamz çelik kartının ne zaman çıkacağına dair bir takım infolar var mı ?

2 Beğeni

Papara Metal Card’ı merakla beklediğinizi biliyoruz ve bu konuda biz de çok heyecanlıyız! :star_struck:

Kupa Papara boyunca tüm şampiyonlara ve katılımcıların arasından çekilişle belirlenecek 10 şanslı kişiye de Papara Metal Card ödülü olduğunu hatırlatmak istedim! :trophy:

Turnuvaya katılıp şansınızı deneyin!

Yani sadece turnuvaya katılarak Papara Metal Card sahibi olabilirsiniz. PUBG ve FIFA21 ile biz başladık!

3 Beğeni

Papara metal kart tanıtılmasından itibaren neredeyse 15-16 ay geçti. Yaptığım araştırmalarda hiçbir yerde ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgilendirme yok. Instagram ve blog sayfasını hali hazırda takipteyim. Eğer bilinen, tahmini yada kesin bir tarih varsa beni bilgilendirebilir misiniz?

1 Beğeni

Papara metalcard ne zaman çıkacak kaç yıldır onun için papara hesabı açmayı erteledim. En sonunda normal blackcard aldım. Ücretli olsun ama çıksın. Premium olsun.

1 Beğeni

Merakla beklenen Papara Metal Card sonunda çıktı !

Detaylı bilgi için :papara:Resmi Papara İnstagram hesabına göz atın

2 Beğeni

Çok merak ettiğiniz, uzun zamandır beklediğiniz Papara Metal Card hakkındaki tüm detaylara buradaki blog içeriğimizden ulaşabilirsiniiz!

6 Beğeni