Papara kartmından Fortnite Tayfa bileti almaya çalışıyorum ancak "Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods" hatası alıyorum kartımın tüm izinleri de açık

Merhaba @kullanici599 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Aynı sorun bendede var nasıl çözülcek hiçbir fikrim yok normalde oyundan bişey alırken sorun olmuyordu birkaç gündür böyle lütfen yardım edebilir misin

Bende Aynı Sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

ben de aynı problemi yaşıyorum heryerde kullanabildiğim kart epic gameste çalışmıyor

Merhaba @taylanyildirim :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba @kullanici903 :wave:t2:

Merhaba @kullanici886 :wave:t2:

aynı sorunu yaşıyorum banada yardımcı olur musunuz

Merhaba @kullanici1243 :waving_hand:

Yaptığımız telefon görüşmesinde tüm detayları paylaştık ve seninle konuşmak gerçekten keyifliydi. Herhangi bir ihtiyaç duyduğunda buradayız, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! :heart::sparkles:

Merhaba aynı hatayı ben de alıyorum bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba @kullanici1502 :waving_hand:t2:

merhabalar aynı sorun bende de var yardım eder misin

Merhaba @RealOmerBey :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :two_hearts:

bende aynı sorunu yaşıyorum. yardım eder misiniz?

Merhaba @kullanici2136 :waving_hand:t2:

Bende aynı sorunu yaşamaktayım. Yardımcı olabilir misiniz?

şimdi yine denedim ve hala aynı hatayı veriyor ne yapmam gerektiğini araştırdım ama bir sonuç alamadım

Merhaba @kullanici2136 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

bende aynı hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen.

Merhaba @kullanici2257 :waving_hand:t2: