Fortnite Tayfa Paketini almaya çalışıyorum fakat kartım reddediliyor. Bu sadece Fortnite’ta değil direkt Epic Games üzerinden hiç bir ödeme yapamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba @ItSneaX ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
2 gundur bende bu sorunu yaşıyorum ve ödeme yapamıyorum yardımcı ol
ur musunuz
Merhaba @kullanici93👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
bende de aynı sorun var yardımcı olur musunuz
Aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba @kullanici329 ![]()
Merhaba @egusl3 ![]()
Fortnite tayfa alamıyorum ve Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods diyor yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba @kullanici899 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
bende aynı sorunu yaşıyorum.
Merhaba @kullanici1529 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende de aynı sorun 3 haftadır devam ediyor acil yardım lazım
Merhaba @kullanici1661 ![]()