Papara Kartımla Fortnite Tayfa Alamıyorum

Daha önceden bu kart ile (Epic Games) ‘‘Fortnite’’ ın aylık abonelik sistemi olan ‘’ tayfa’’ paketini bu ay alamıyorum . ‘’ Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined.‘’ hatasını alıyorum. Epic Games desteğin bana önerdiği önerileri denememe rağmen sorunum çözülmedi. Destek ve önerilerinizi bekliyorum.

1 Beğeni

bendede ayni sorun var insallah cozeriz

2 Beğeni

Merhaba @xfact0r :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

1 Beğeni

Merhaba @eneskayra98 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :heart:

1 Beğeni

Banada yardım edermisiniz

Merhaba @mr.berkemreklc :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Banada yardım edilebilirmi

Merhaba @Skdkslxkma :wave:t2:

Banada yardım lazım

Merhaba @semihberber1907 :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

banada yardımcı olabilir misiniz

Merhaba @altandemirsayy :wave:t2:

Bana da yardım eder misiniz

Merhaba @umutbarancicek :wave:t2:

banada yardımcı olur musunuz

Merhaba @ecemcitlakoglu :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olur musunuz

Merhabalar Aynı hatayı bende alıyorum lütfen yardım edermisiniz

Merhaba @enesgunesens :wave:t2:

Merhaba @aliihsananil50 :wave:t2: