papara kartımı tanımlıyamiyorum

papara kartımı daha önce tanımlanmıştım ama iban özelliği gelince tanımlanmasına rağmen yine tanımlamamı istiyor kartı tanımlamaya girince de kabul etmiyor en kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba @sellal :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz.

Hesabın ile ilgili veli onayı sürecinden sonra sözleşmeli hesap sahibi olabilmen için aşağıdaki koşulları kontrol edebilirsin.

· Hesabını fotoğraflı yeni kimliğin ile NFC okutarak onaylamanın ardından velin sözleşmeli hesaba geçerse senin de hesabın sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir.

· Hesabını fotoğraflı yeni kimliğin ile NFC okutarak onaylayıp velinin hesap statüsü dolayısıyla onaylı hesaba geçtiysen, 18 yaşını geçtikten sonra hesap statün otomatik olarak sözleşmeli olacaktır.

· Velinin hesap tipi sözleşmeli ise ve sen hesap onaylama işlemlerine fotoğraflı yeni kimliğin ile devam edip NFC okutmak yerine hologram videosu çektiysen, Papara hesabında yer alan Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç adımlarını takip ederek sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin.

· Hesap onaylama işlemlerini fotoğraflı yeni kimliğin ile ve NFC okutarak tamamlamanın ardından velinin hesabı sözleşmeli ise senin hesabın da sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir.

Önemli: Kimliğinde fotoğrafının olmaması durumunda hesabın onaylı statüde kalacaktır.

Anlayışın için teşekkür ederiz.