Papara ile discord nitro alamıyorum

Papara kartım ile discord nitro almaya çalıştığım zaman Ödeme alınamıyor hatası veriyor 2 çeşit sanal kart ve fiziksel kart ile denedim olmadı 4 ay öncesine kadar oluyordu.

Merhaba @kullanici4196 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

merhaba ayni sorunu yasamaktayim suana kadar hic olmamisti

Merhaba @kullanici5884 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Aynı hatadan bende muzdaripim hesabım doğrulanmış olmasına rağmen ve hesapta para olmasına rağmen discordda nitro alamıyorum ilk başta adres hatası verdi ama sonrasında başka bir hata verdi anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba @Fatma :waving_hand:t2:

“Geçersiz adres” , “Geçersiz ödeme kaynağı fatura adresi.Lütfen ödeme kaynağını güncelle ve tekrar dene.Daha fazla bilgi edin”

İki hesabımda da denedim evimin adresinin ful halini yazınca bile böyle bir hata veriyor papara uygulamasına girince adres yeri gibi bir sekmede çıkmıyor iki gündür deniyorum ve sadece bu hata çıkıyor başka bir kart hesabımda yok sadece papara kullanıyorum lütfen yardımcı olun