papara sanal kart ile ücretsiz teklif discord nitro almaya çalışırken ödeme yöntemi onaylanamadi hatasi veriyor. discord supportta yazdim sorun banka tarafinda diyor
hayatlet kartda denedim calismadi
Merhaba @kullanici1254
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
aynı sorun bendede var banad ayardımcı olurmusunuz
Merhaba @kullanici1646
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende de aynı sorun var yardımcı olur musunuz
Merhaba @kullanici2074
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba,
Bende de aynı sorun var yardımcı olur musunuz
Merhaba @kullanici2111👋🏻
İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba @withours
bende de ayni sorun var yardimci olur musunuz
Merhaba @kullanici2533👋🏻
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba @kullanici2855