Discord nitro ödeme yöntemi onaylanamadi

papara sanal kart ile ücretsiz teklif discord nitro almaya çalışırken ödeme yöntemi onaylanamadi hatasi veriyor. discord supportta yazdim sorun banka tarafinda diyor
hayatlet kartda denedim calismadi

Merhaba @kullanici1254 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

aynı sorun bendede var banad ayardımcı olurmusunuz

Merhaba @kullanici1646 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Bende de aynı sorun var yardımcı olur musunuz

Merhaba @kullanici2074 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba,

Bende de aynı sorun var yardımcı olur musunuz

Merhaba @kullanici2111👋🏻

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba @withours :waving_hand:t2:

bende de ayni sorun var yardimci olur musunuz

Merhaba @kullanici2533👋🏻

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba @kullanici2855 :waving_hand:t2: