Papara hesabımı fazla değil biraz oldu cahilim 16 yaşındayım yazdılar dı kullanıyorsanız kiralayalım dediler bende tamam dedim bişi olurmu falan dedim yok dediler bir yeri ekran görüntüsü al at dediler attım uygunmu kiralamaya diye baktılar sonra bilgileri verdim girdiler yarına kadar girmeyin dediler tamam girmem falan derken internetten araştırdım suçmuş yasaklı yerlerden işler yapıyorlarmış direk hesabıma girdim baktım e posta telefon değiştirilmiş direk benim telefon numaram yaptım e postamıda yazdım baktım adam yazmış 18 yaşından küçüksün diye anlaşma iptal engelledim sildim herşeyi falan şimdi hesabım güvendemi endişem var para yatıramıyorum bişi olur diye kartımı bile iptal etmiştim şimdi geri getittiriyom
Getittiriyom da hesabıma girerlerse diye endişem var şifremi falan değiştirdim giremezler sanırım yinede size sorayım
Gören olursa cevap verirse sevinirim
Selamlar @yldrmyusuf3858 Topluluğa hoş geldiniz.
Eğer hesabınızdaki eposta şifre ve telefon bilgilerinizi değiştirdiyseniz hesabınıza geri giriş yapamazlar.
Hesap hareketlerinizden önceki işlemlerinize bakınız eğer bilgi dahilinizde bir işlem yoksa sorun olmaz. Kullanmaya devam edebilirsiniz.
Öncelikle merhaba @yldrmyusuf3858
Papara hesapları kiralamak veya kiralatmak tamamen suçtur. Yaptığınız hatadan umarım hızlı bir şekilde dönmüşsünüzdür.
İlk Olarak;
-
Hızlı bir şekilde hemen 0850 340 0 340 numaralı Papara Destek Hattı’nı arayın, müşteri temsilcisine bağlanarak yaşadığınız durumu aynen aktarın.
-
Hesaplarınızın güvenli olup olmadığını anlamak için hesap geçmişinizden bir harcama veya bir yükleme yapılıp yapılmadığını kontrol etmelisiniz. Eğer hesabınızı alan bu kişiler hesaplarınızdan herhangi bir işlem yapmışsa maalesef sizi ve kimliğinizi kötü amaçlı kullanmış olabilirler.
-
Herhangi bir harcama yoksa bile hesap şifrelerinizi tekrar kontrol edin. T.C. Kimlik Numaranız da dahil olmak üzere pek çok kişisel veriniz ihlal edilmiş olabilir.
Bu yazıya tıklayarak toplulukta daha bugün yapmış olduğum uyarıyı inceleyebilir, olası riskleri fark edebilirsiniz.
Lütfen bir daha asla bunu yapmayın. Çok geçmiş olsun, umarım kötü bir durum yoktur.
Tekrardan söylediğim gibi, hemen 0850 340 0 340 numarasını arayarak Papara’ya ulaşın ve Müşteri Hizmetlerine bağlanarak olan biteni eksiksiz bir şekilde aktarın.
İyi günler dilerim.
Hesabınızda işlem yapılmadı ise pek bir şey olacağını zannetmiyorum ancak yinede profesyonel bir bilgi/destek almanız için Papara ile iletişime geçmenizi şiddetle öneriyorum.
destek@papara.com
0850 340 0 340
Selam @yldrmyusuf3858
Bu konu hakkında pek araştırma yapmamışsın sanırım.
Bu linkteki gönderileri incelemeni öneririm.
Hesabını tamamen güvene aldığına eminsen, kullanmaya başlamadan önce papara destek ekibi ile konu hakkında iletişime gecmen ve bildirimde bulunman en doğrusu olacaktır. Lütfen bu tarz durumlara karşı daha dikkatli olalım.
İyi günler dilerim
Merbaba,
bu konu ile ilgili daha doğru bilgi ve destek için Papara ekibi ile iletişime geçmeni öneririm.
Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.