Papara hesabım çalındı ve içerisinde 200 TL ye yakın bir para çekildi

Papara hesabım bilimediğim bir sebepten çalındı ve hesabımda bulunan 250 küsüratlı paranın 200 e yakın kısmı başka bir hesaba aktarılmış bu konuda papara paramı geri iade eder mi etmesi için ne yapmam gerekiyor

3 Beğeni

Merhaba @bilalim_9

Öncelikle yaşadığın durum için üzüldüğümü belirtmek isterim :confused: Hesabının durumu için destek kanallarımız olan 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezimiz veya destek@papara.com mail adresi üzerinden iletişime geçmeni öneririm.

Senin bilgin olmadan yapılan bir harcama için ters ibrazda bulunabilirsin;

  • Bilgin dışında yapılmış olduğunu belirttiğin işlemle ilgili ters ibraz (chargeback) süreci başlatılır. Sürecin başlatılabilmesi için destek@papara.com e-posta adresinden veya 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsin.
4 Beğeni

Merhaba, karşılaştığın durum için üzgünüm.

Hemen papara müşteri hizmetlerini arayıp gereken yasal işlemlerin başlatılması talebinde bulunabilirsin.

destek@papara.com
0850 340 0 340

3 Beğeni

Selam @bilalim_9,

Bu durum için çok üzgünüm!

@SmileFate’in de bahsettiği gibi Papara destek ekibine ulaşmalısın.
Papara hesabını kapatıp kapatmamak sana kalmış. Ancak bu süreçte Papara’yı kullanmaya devam etmek istersen hesabını kapatmana gerek yok. Papara hesabında bazı değişiklikler yaparak hesabını güvene alabilirsin. Şimdi bazı güvenlik önlemleri alalım.

İlk olarak, Papara hesap şifreni hâlâ değiştirmediysen değiştirmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Nasıl değiştireceğin hakkında bir fikrin yoksa aşağıdaki adımları takip edebilirsin.

Şifre Değiştirme

→ Papara hesabına giriş yap
Hesabım’a tıkla
Ayarlar’a tıkla
Şifre Değiştir seçeneğine tıkla ve mevcut şifreni gir
→ Ardından yeni şifreni belirle.

Hesabına tanımlı olan e-posta adresinin güvenilirliğinden şüpheleniyorsan e-posta adresini de değiştirmeni tavsiye ederim.

E-Posta Adresi Değiştirme

→ Papara hesabına giriş yap
Hesabım’a tıkla
Ayarlar’a tıkla
E-Posta Değiştir seçeneğine tıkla
Yeni e-posta adresin kısmına tanımlamak istediğin adresi gir.

Ayrıca, hesabında bir sanal kart bulunuyorsa kullanıma kapatmanı tavsiye ederim. Sanal kart bilgileri uygulama üzerinden görüntülenebildiği için tehlikeli olabilir. Bunun için aşağıdaki adımları izle;

Kartı Kullanıma Kapatma

→ Papara hesabına giriş yap
→ Papara Card sayfasına gir
→ Sanal kartını seç
Kullanıma Açık seçeneğini devre dışı bırak.

Papara hesabın artık daha güvenli! Papara ekibinin mağduriyetini en kısa sürede gidereceğine inancım tam. Aklına takılan başka bir şey olursa sormaktan çekinme! Ayrıca Sıkça Sorulan Sorular sayfasında da cevabını arayabilirsin.

1 Beğeni