Papara hesabımdan 28.99 dolar çekildi

Merhabalar bugün başıma talihsiz bir olay geldi. Instagramda gezinirken dikkatimi çeken bir reklam gördüm astroloji alakalı. Kampanyada 3 gün 1 dolar yazıyordu. 1 doları ödedim 36 lira civarı ediyordu o 36 lira hesabıma iade edilmiş anlamadım. Sonra 28.99 dolar yani 1057.44 lira çekilmesin mi. Şok oldum. Emailden kontrol ettiğimde 10 YILLIK " pdf rapor " plan için 28.99 dolar çekmiş. Pdf rapora 28.99 nedir??? 10 yıllık plan??? Çok üzüldüm hata en başından benim. Uluslararası dolandırıcılık için hükumetin sitelerini araştırdım ordan şikayet ettim siber güvenliğe bile şikayette bulundum. Kartımı iptal ettirdim 8 gün içinde halledileceğini söylüyorlar. Sıkıntım parada. 1057 lira az değil benim için. Bazı bankaların iade talebi oluşturma süreçleri varmış. Paparada böyle bir imkan var mı veya bir tavsiyeniz var mı dediğim gibi az para değil halen şoktayım.

1 Beğeni

Merhaba @cevikmelissa1982👋🏻

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

1 Beğeni

Merhabalar. Dün bana en son saat 18.10da ulaşıldı lütfen parayı geri alabilme konusunda yardım edin veya tavsiye verin

1 Beğeni