Babamın banka hesabından papara hesabıma attığım 40tl hâlâ gelmedi sanırım açıklamaya papara no mu yazmayı unuttum , nasıl bir yol izlemeliyim
Papara hesabına sadece kendine ait banka hesaplarından para yükleyebilirsin kanka
Gönderdiğin para yüksek ihtimalle çoktan gönderdiğin hesaba geri gönderilmiştir.
Eğer para kaybolduysa işlem makbuzları ile birlikte papara destek hattına başvurmanı tavsiye ederim.
Kendine çok iyi bak
Merhaba,
Sadece kendi adına kayıtlı bir banka hesabından papara hesabına para transferi gerçekleştirebilirsin,
paran gönderen kişinin hesabına tekrar iade edilecektir.
Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.
iban numarasını girdim açıklama kısmına da papara numaramı yazdım ama eft yaptığım kart benim değildi yardımcı olur musunuz
Merhaba @ariffiratozcelik
Endişelenme paran aktarım yaptığın banka hesabına geri yatırılacaktır. Herhangi bir işlem yapmana gerek yoktur. 1-7 iş günü içerisinde paran hesabında olacaktır.
geçti mi acaba??
ben papara kartıma para yatırdım dün ama halen para gelmedi fişi de var ne yapmalıyım?
Merhaba @ayazkaya417741👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz