Papara hesabıma para yatırdım ama açıklamaya Papara numaramı yazmayı unuttum

Babamın banka hesabından papara hesabıma attığım 40tl hâlâ gelmedi sanırım açıklamaya papara no mu yazmayı unuttum , nasıl bir yol izlemeliyim

1 Beğeni

Papara hesabına sadece kendine ait banka hesaplarından para yükleyebilirsin kanka :+1:
Gönderdiğin para yüksek ihtimalle çoktan gönderdiğin hesaba geri gönderilmiştir.
Eğer para kaybolduysa işlem makbuzları ile birlikte papara destek hattına başvurmanı tavsiye ederim.
Kendine çok iyi bak :fist_right:

3 Beğeni

Merhaba,
Sadece kendi adına kayıtlı bir banka hesabından papara hesabına para transferi gerçekleştirebilirsin,
paran gönderen kişinin hesabına tekrar iade edilecektir.

Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.

3 Beğeni

iban numarasını girdim açıklama kısmına da papara numaramı yazdım ama eft yaptığım kart benim değildi yardımcı olur musunuz

Merhaba @ariffiratozcelik :wave:
Endişelenme paran aktarım yaptığın banka hesabına geri yatırılacaktır. Herhangi bir işlem yapmana gerek yoktur. 1-7 iş günü içerisinde paran hesabında olacaktır.

3 Beğeni

geçti mi acaba??

ben papara kartıma para yatırdım dün ama halen para gelmedi fişi de var ne yapmalıyım?

Merhaba @ayazkaya417741👋🏻

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: