Merhaba, papara numaramı yazmadan para yolladım. IBAN numaramı mail atmamı istediler gönderdim. Geri ödeme ne zaman hesabıma geçer acaba ?
Bankadan papara hesabıma para gönderirken papara numarasını yazmayı unuttuk. yardımcı olun lütfen.
Merhaba, Kuveyt Türk Bankası hesabımdan 500 Türk lirası yatırdım ama açıklamasına Papara’da hesap numaramı yazmak yerine “Papara” yazdım
Geri ödeme işlemi ne kadar sürer?
@necatibagatir @meseakif Merhaba,
Hızlı yanıt için teşekkür ederim. Paramı mümkün olan en kısa sürede geri almayı umuyorum.
Merhaba, dün bir e-posta gönderdim ve bu şekilde cevapladılar, bu geri ödeme yapılacakları anlamına mı geliyor?
Bu şekilde cevapladılar
Değerli Kullanıcımız,
Para yatırma işlemlerini doğru yaptıysanız ve açıklama alanına Papara numaranızı yazdıysanız para yatırma işleminiz hesabınıza yansıtılacaktır.
Mobil ve web uygulamamıza girişte yaşanan gecikme sorunu düzelmiştir. Bunun dışında farklı bir işlemle ilgili talep yaptıysanız, müşteri hizmetleri ekibimiz en kısa sürede size yanıt verecektir.
Anlayışınız için teşekkür eder, bu aksaklık için özür dileriz.
Saygılarımızla.
@ibrahimtatary Merhaba,
Yazmadıysan Papara hesabına geçmez iade edilecektir
Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.
S.a papara ya para atarken hesap no yazmayı unuttum parayı nasıl geri alırım yada hesaba geçer ?
Ben papara numaramı girmeden para yolladım para gelmedi hesaba ne yapmalıyım
@emrebuut @tayfunaylanc42 Merhaba,
Önceki yazılanları okursan senin için faydalı olabilir.
Teşekkürler, para banka hesabıma iade edildi, kişisel deneyimlerimi arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum.
Papara numaranızı girmeyi unuttuysanız endişelenmeyin, bir haftadan kısa bir süre içinde miktar kişisel hesabıma iade edildi.
Bir dahaki sefere paparaya numaranızı girdiğinizden emin olun.
Merhaba paranız hesaba yattımı acaba? Benimde aynı şey oldu merak ettim ne kadar sürede geri yatar diye?
Merak etme, para geri gelecek, benim için parayı iki haftadan daha kısa sürede iade ettiler
Bir dahaki sefere Papara’nın numarasını açıklamaya yazmayı unutma.
Açıklamaya eksik numara yazarak para gönderdim ne yapmam lazım para ne zaman yatar yardımcı olun lutfen
Merhabalar papara hesabima baska bir bankadan para yatirmak isterken açıklama kısmına papara numaramı yazmayi unuttum ve müşteri temsilcisini arayıp ne yapabileceğimi sordum onlarda dekont@papara.com adresine dekont ve papara numarami atmamı istediler bende yaptim acaba para hesabima ne zaman geçer ve daha doğrusu para hesabima geçermi ??
Kuveyttürk kartından paparaya para gönderdim ancak açıklamaya papara numaramı yazmayı unuttum ne yapabilirim?
Merhaba,
Bir şey yapmana gerek yok Kuveyt Türk hesabına geri iade edilir.
Merhaba yakın zamanda ben bir para yüklemesi yaptım ama para hala daha düşmedi ve açıklama kısmına benim barkodumu yazmam gerekiyormuş bizde yazmayı unuttuk nasıl paramı alabilirim acaba
Papara hesabıma yanlışlıkla 5700 tl havale edildi akbankdan açıklama kısmına hiç birşey yazılmadı mail atıyorum dönüş alamadım para iadesini nasıl yapabilirim ?
Dün bir banka hesabından havale yaptım. Açıklamaya papara numaramı yazmam gerekiyormuş fakat bunu bilmiyordum, paramı geri alabilir miyim?