"Merhaba, hesabım bir süre önce incelemeye alındı. Belgelerim eksiksiz ancak hâlâ ‘incelemede’ diyor. Arkadaşlarımın hesapları açıldı fakat benimki açılmadı.Sürecin hızlanması konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba @ABDULKERIM
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Hesabim 2 Haziran’dan beri inceleme altında.Kaç gündür bir sorunu çözemediyseniz biz size nasıl güvenicez yardım edin napıyorsanız yapın açın şu hesabı
Merhaba @kullanici4549
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhabalar, topluluktan farkettiğim üzere ne anket geldi ne de 27 mayıstan beri hesabımda bir değişiklik var gerçekten süreç ne kadar daha sürecek ve içerideki paralarımıza ne oluyor bilgi almak mümkün değil, arkadaşlarımın hesabı açıldı ama benim hesabımda bir gelişme yok. temsilcilerden aldığım dönüşte ezberlenmiş veya kopyala yapıştı olan bir metin lütfen artık açın hesaplarımızı
Merhaba @kullanici5808👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Bende aynı sorunu yaşıyorum ama ne bir gelişme var ne bir şey 10 kere mail attım hepsinde aynı cevap ne anket var ne bir şey.
Merhaba @mfrkn
5 gündür ne mail geliyor ne arama hala aynı durumda maalesef.
Merhaba @mfrkn
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Benim hesabimda da aynı şekilde hiç bir işlem yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Aynı sorun bendede var hiç bir işlem yapamıyorum çoğu arkadaşımın hesabı açıldı bende hala inceleme altında bildirimi geliyor
Mail bile atmamışsınız?
Merhaba @ABDULKERIM
Merhaba @kullanici6071