Papara hesabım kısıtlandı

Paparayı aktif olarak kullanmaktayım yaklaşık 2 ya da 3 yıldır sözleşmeli kullanıcıyım ve çoğu şeyimi Papara üzerinden gerçekleştiriyorum 13 Aralık akşamı 10 yıllık arkadaşımla normal bir şekilde league of legends oyunu oynuyorduk ve kendi aramızda bir şaka ile ben mi kazanırım sen mi gibisinden bir iddialaşma geçti aramızda ve ben kazandım arkadaşım da o gün bana 50 tl attı egemenbet yazarak açıklamasında ve ertesi sabah kalktığımda otobüse binmeye çalışırken kartımı kullanamadım hesabımda para transferleri askıya alınmış benim herhangi bir illegal olayla alakam yok zaten paparayı yıllardır aktif kullanan biriyim harcamalarımı dahi buradan yapıyorum ben ve arkadaşımın da benim de hesabımız bir mesaj yüzünden kısıtlandı gerekli belgeleri yolladım paparaya müşteri hizmetleriyle görüşüp aynısını arkadaşım da yaptı şu an sadece mağdur bir biçimde bekliyorum hesabımda kendime ait 1600 e yakın tl param var ve ben öğrenciyim bu para benim için çok değerli bazıları için küçük gelebilir fakat ben harcamalarımı buradan yapıyorum acilen hesabımın kısıtlandırılmasının kaldırılmasını talep ediyorum eğer yetkili birisi var ise yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim inceleme falan yapılabilir hesabıma yasa dışı hiçbir şeyle alakam yok arkadaşım da ben de mağduruz lütfen yardımcı olun.

Merhaba @demirego_128 :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin ile ilgili en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.

Beyefendi zaten her konuştuğum yetkili bunu söylüyor ve 4 gün oldu 5. güne giriyorum hala parayı kullanamıyorum ortada kaldım diyorum.

Merhaba @demirego_128 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: