Lütfen yardım edin arkadaşım hedabı trollüne olsun diye onaylama yolundan kendi bilgilerini yazmış çok lazım
Merhaba @mhmtsrtdmrr ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
T.C kimlik bilgilerimi değiştirmek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Kimlik bilgilerimi değiştirmem lazkm NFC okutamiyirum uyusmuyo diyor. Yanlış girmişim
Benim arkadaşımda şakasına kendi kimlik bilgilerini girmiş bende değiştirmek istiyorum
Merhaba @bakirasli161 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
Kimlik bilgilerimi değiştirmek istiyorum nasıl yapacağım?
Merhaba @barotcuelif33 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Kimlik bilgilerimi değiştirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Ben de belirtiğiniz epostaya mail attım kimlik bilgilerimi değiştirmek için yardı -mcı olur msunuz en yakın zamanda
Merhaba @kullanici674 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
Merhaba @kullanici451 ![]()
lütfen bana da yardım edın kımlık bılgılerını yanlıs gırdım ve npc uyusmuyor yardım edın
Merhaba @kullanici1018 ![]()
Merhaba tc kimlik bilgilerimi değiştirmek istiyorumda ailemin üzerinden doğrulamıştım hesabı kimliğim kaybolduğu için yeni kimlik çıkarttım kısacası tc kimlik bilgilerimi değiştirmek istiyorum
Merhaba @kullanici1373 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhabalar, şuanki kartım velimin üzerine, ikinci papara kartı sipariş edeceğim ancak o da velimin tcsi ve ismiyle gelecek sanırım. Kendi adıma nasıl geçirebilirim? Tc’mi değişirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba @kullanici1665 ![]()
Merhaba benimde böyle bir sorunum var yanlışlıkla kardeşimin kimlik bilgilerini girdim hesabını doğrula seçeneğine tıkladığımda direkt kardeşimin kimlik kartı ile NFC istiyor
Merhaba @kullanici2076 ![]()