Ancak benim 1 tane daha Papara hesabım var onu kapatıp yeni hesabımı doğrulamak istiyorum
Merhaba @kullanici2076 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
Merhaba yanıtlama dışında mesaj yazamıyorum nasıl mesaj yazabilirim
Papara hesabıma girdiğim kimlik bilgilerimi değiştirmek istiyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba @kullanici2252 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz ![]()
Merhaba ben de kimlik bilgilerimi değiştirmek istiyorum kimliğimde fotograf bulunmadigindan onaylamayi yapamiyorum ve icindeki parayi çekmem lazım evebeynimin üstüne yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba @kullanici2484 ![]()
merhabalar papara kimlik bilgisini değiştirmek istiyorum ailem uzerineydi kendi adıma değiştirmek istiyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba @kullanici6629 ![]()
Papara hesapları kişiye özeldir. Sadece hesap sahibinin kendisi tarafından kullanılması gerekmektedir. Dilersen kendi adına hesap açabilir, doğruladıktan sonra keyifle kullanabilirsin.
Papara hesabımı kardeşim kendi üstüne yapmış TC bilgilerini değiştirebilirmiyiz
Merhaba @kullanici7408 ![]()
Papara hesapları kişiye özeldir. Sadece hesap sahibinin kendisi tarafından kullanılması gerekmektedir. Dilersen kendi adına hesap açabilir, doğruladıktan sonra keyifle kullanabilirsin.