Papara Gold Metal Kartım Ne Zaman Gelir?

Arkadaşlar, Papara Gold Metal Kartımı ne zaman alacağımı merak ediyorum. Jetlogi firması üzerinden gönderildiğini biliyorum ama genel olarak kullanıcılar kartlarının teslimatında 7 aya kadar beklediğini söylüyor. Bu durum hâlâ geçerli mi? Kartını yakın zamanda teslim alan var mı, ne kadar beklediniz?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim! :pray:

:blush: Çok Heyecanlıyım Çünkü.

1 Beğeni

Merhaba :wave: @araspaparaonay topluluğa hoş geldin.

Gold Metal Card’ın şimdiden hayırlı olsun. :partying_face: 1 veya 2 hafta içerisinde kurye adresine teslim edecektir.

1 Beğeni

Merhaba. Gold metal kart kullanan birisi olarak sizlerle bu süreçte yaşadığım heyecanı ve tecrübeyi aktarmak istiyorum. Kart siparişimi verdikten 2 gün sonra kartım “Jetlogi” firmasında dağıtım aşamasında görünüyor du. Birgün sonra yani 3.gün kontrol ettiğimde kargomun “alıcıya ulaşamadık” notuyla teslim edilmediğini gördüm.
Hemen Jetlogi’yi arayarak durumu anlattım ve siparişin tekrar dağıtıma çıkacağı söylendi.
Yanılmıyorsam 4. veya 5.günün sabahında tam emin olmamak ile birlikte MNG kargo ile kartımı teslim aldım. Kargo dağıtıcısı her ne kadar jetlogi olarak görünse de kargoyu farklı bir şirketten teslim aldım, büyük ihtimalle birbirleri ile anlaşmalı kargo şirketleridir.

Metal kartın şimdiden hayırlı olsun seveceğine eminim :+1:

2 Beğeni

Benim metal kartım 3 günde MNG kargo ile gelmişti.

2 Beğeni