Papara Metal Card mağduriyeti

11/08/2023 tarihinde papara metal card istettim 13/08/2023 tarihinde kart basıldı diyor 0850 340 0340 nolu papara Müşteri hizmetlerine dedim ki kartım ne zaman teslim edilecek bana dedi ki kart basıldı olarak görünüyor ne zaman kuryeye teslim edilecek ne ben biliyorum ne de Müşteri temsilcisi biliyor onlarda bilmiyor kart yurtdışından paparaya teslim edilecekmiş ben cimerde 2 defa şikayette bulundum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum papara mobil uygulamasında kuryeye teslim edilecek tahmini teslim tarihi 16/08/2023 olarak görüyorum tahmini teslim tarihi 31/08/2023 olarak görüyorum beni mağdur ettiniz beni mahvettiniz çok acilen mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ben daha nereye kadar dayanacağım

Merhaba @muhammetisik580 :wave:t2:

Öncelikle yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntüledik.

Kart başvurun alınmıştır. Kartın şu anda basım sürecindedir. Yoğunluk durumuna bağlı olarak kartın onay, basım ve dağıtım için kuryeye teslim işlemleri birkaç gün sürebilmektedir. Basım süreci tamamlandıktan sonra kartın adresine teslim edilmek üzere anlaşmalı kuryemize verilecektir. Kartın dağıtıma çıktığında seni tekrar bilgilendireceğiz.

Anlayışın için teşekkür ederiz.

Berbat bi kurye sisteminiz var rezalet…
Kargoya verin ya yani, çalışılabilecek en berbat kurye firmasını mı buldunuz.
Kimsenin hiöbirşeyden haberi yok teslim süresince.

Gel de güvenim paparaya para yatır.

Rezil organizasyon rezil sevk rezil kurye

Merhaba @tolgaakdemirankara ,

Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı üzgünüz.

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verdik. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni