Papara garip davranıyor

ben 18 yaşından küçük olduğum için veli onayı ile papara sözleşmeli hesaba geçtim. ilk başta her şey güzeldi ama bir anda atmlerden para çekememeye başladım. sonra uygulamadan hesabımın sözleşmeli olmadığı söylendi. ve bu yüzden papara kullanmayı bıraktım. ama şuan ihtiyacım oldu ve sözleşmeli hesabım olmadığı için ne para yatırabiliyorum ne de para çekebiliyorum. bu yüzden kartımı iptal ettim ve yeni bir kart çıkarmaya çalıştım ama hesabımda yetersiz bakiye vardı ve hiç bir şekilde para yatıramıyorum. ve kartım hala elimde olmasına rağmen hesabımın sözleşmeli olmadığı söylendi.

Merhaba @mehmetcanguden525 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

anlamadığım bir şekilde annemin papara hesabına giremiyorum ve hesabın inceleme altında olduğu söyleniyor. Ve 4 ayı aşkın süredir bu böyle.

Merhaba @mehmetcanguden525 :wave:t2:

Birinci dereceden yakının dahi olsa 3. şahıslara ait hesaplar ve talepler hakkında herhangi bir bilgi verilememekte ve işlem yapılamamaktadır. Papara hesap/işlem sahibi konu hakkında destek@papara.com e-posta adresimiz, 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ya da resmi sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşırsa, talebi ile ilgili kendisine memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.