Papara cardımın olmadığını söylüyo fakat var

İbana para göndermek istiyorum fakat benden sözleşmeli hesaba geçmemi istiyor bunun için de papara cardımın olması gerekiyor fakat benim papara cardım var ve aynı hatayı veriyor şimdide arkadaşıma para yollamaya çalışınca papara cardım olmadığımı söylüyo ama benim kartım var bu ilkte olmuyo

Merhaba @elifsukunc :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildin mi?

Merhaba @buraktuffan :wave:t2:

Onaylı hesaba sahipken, Papara (Black, Gray, Rose, Almond, Teal) Card isteyip, kartını teslim alırken kimliğini ibraz etmen ve teslim formunu imzalaman durumunda sözleşmeli hesaba geçebilirsin. İmzaladığın Papara Card teslim formu ve kimlik fotoğrafların incelenerek hesap tipin güncellenecektir. Yapılan inceleme sonucunda hesap tipin sözleşmeli olarak güncellenemez ise yeni bir Papara Card teslim formu kuryeye teslim edilebilir. Bu durumda kurye adresini yeniden ziyaret ederek kimlik ibrazı ve teslim formunun imzalanmasını isteyebilir.