Papara Almond Card'ım yine bana ulaşmadı - bu iki oldu

Daha önce de Papara Almond Card için bir başvuru yapmıştım ve AGT Kurye denen adı şanı bilinmeyen bir firma ulaştıracaktı bana bu kartı sözde. Hayal kırıklığıyla beraber AGT Kurye’nin müşteri hizmetleriyle dur durak bilmeden iletişim içerisindeydim, kimi zaman dediler ki kuryelerimize haber vereceğiz ve bu kartı en kısa sürede size ulaştıracaklar, kimi zaman da dediler ki bu kart zaten size ulaşmış. İlk başvurumdaki tahmini teslimat tarihi 5 Ağustos 2023 olarak görünüyordu, fakat Eylül ayına gireceğiz hala kart elimde yok. Her neyse, ilk şikayetimi Papara Topluluk Ekibi’ne bildirdikten sonra ekibinizden birisiyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik ve 13 Ağustos 2023 tarihinde benim adıma yeni bir Almond Card başvurusu yapıldı. Bu seferki teslimat da bana pek umut vermedi çünkü AnadoluNet denen, o kadar güven vermeyen bir firma getirecekti bu kartı. İkinci başvuru için tahmini teslimat tarihi 27 Ağustos 2023 olarak görünüyordu, fakat tekrar söylüyorum, Eylül ayına gireceğiz ve karta dair en ufak bir bilgi yok. Başvurunun durumunu takip etmek için “Kartım Nerede?” tuşuna bastığım zaman da en son gelişme 13 Ağustos 2023 tarihine ait. İki haftadır bir hiç için bekliyormuşum yani.

Merhaba @scrabrules :wave:t2:

Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı üzgünüz.

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapılmıştır.

Kartının aciliyetini kuryeye yeniden ilettik ve kartını adresine tekrar yönlendirdik. Papara Card’ını en kısa sürede sana ulaştıracağız.

Anlayışın için teşekkür ederiz :pray:t2:

Bu gönderimin üzerinden dokuz gün geçti. Telefonum, hiçbir aramayı kaçırmayayım diye sessiz modda da değil. AnadoluNet beni hiçbir şekilde teslimatla ilgili bilgi vermek için aramadı. Tekrar söylüyorum, kart ile alakalı hiçbir bilgi yok. Bu da son başvurum olacak zaten, siz şirket olarak güvenilir bir firmayla çalışana kadar herhangi bir şekilde, her ne kadar fazlasıyla lazım olsa da, Papara Card istemeyeceğim.

Merhaba @scrabrules :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden ya da telefon ile dönüş yaparak bilgilendirme yapılacaktır.

Anlayışın için teşekkür ederiz :pray:t2:

Papara kartımı sipariş ettikten sonra taşındım, teslimat adresimi değiştirmek istiyorum.

(Kişisel bilgiler olduğu için gönderi düzenlendi)