Onaysız Havale

18.08.2025 tarihinde saat 02.00’de Papara mobil uygulama hesabımdan bilgim dışında 40.000 TL tutarında bir transfer işlemi gerçekleşti. İşlemle ilgili olarak hem e-posta hem de uygulama bildirimi aldım. Bu işlemi ben yapmadığım için hemen Papara müşteri hizmetlerini telefonla aradım. Ancak bana sadece cihaz onaylama sistemiyle ilgili genel bilgiler verildi ve ters ibraz işlemi başlatılmadı. Görüşme sonunda ise müşteri hizmetleri, yargı mercilerine başvurmamı söyleyerek görüşmeyi sonlandırdı.

Hesap numaram: 125477***. Olay Konya’da gerçekleşti ve bu durum ilk kez başıma geliyor. Hesabımda herhangi bir bloke veya kısıtlama uygulanmadı, ancak tüm param başka bir hesaba aktarılmış durumda, bu nedenle başka hiçbir işlem de yapamadım. Elimde bu işleme ait dekont ve ekran görüntüleri de mevcut.

Papara’dan beklentim, hesabımdan bilgim dışında yapılan bu işlemin detaylı olarak incelenmesi ve 40.000 TL tutarındaki paramın ters ibraz yoluyla tarafıma iade edilmesi

dir.

Merhaba @kullanici7104 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.