Mobil uygulamadan hesabımı onaylayamıyorum

Telefonumda hesap onaylama kısmına geldiğimde, TC Kimlik numaramı ve vesaire girdikten sonra sonraki kısma geçtiğimde:

HATA
Hesabın onaylanırken bir sorun oluştu. Lütfen destek@papar.com üzerinden bizimle iletişime geç.

diye bir ekran çıktı karşıma. Telefonla aradım belki aradığım saatten dolayı telefon açılmadı, mail adresinden ulaştım 3, 4 saattir yanıt gelmedi. Önemli ve acil bir işim olmasa sıkıntı yok ama hala yanıt gelmemesi veya hesabımın onaylanmaması biraz sinirimi bozdu.

Şimdi bir şey söylemek istemiyorum. Şirketin, Application’ın veya benim telefonumun hatası olabilir. İşlem uzun sürüyor usta.

Teşekkürler.

2 Beğeni

Merhaba @xugurm :wave:

Dilersen işlemi farklı bir mobil cihaz üzerinden tekrar dene olmaması durumunda hesabını onaylayabilmen için destek mailine ek olarak birkaç bilgi yüklemen gerekiyor yüklemen gereken bilgileri aşağıya bırakıyorum,

3 Beğeni

Selam @xugurm

Papara Yetkililerinden Bir Geri Dönüş Alamazsa Bu Adımları Uygula;
E-Devlet üzerinden yerleşim yeri (ikametgâh)/diğer adres belgesi veya Nüfus Kayıt Örneği Belgesi oluştur. (Kendi üzerine e-devlet hesabın yok ise velinin hesabı ile e-devlete giriş yaptıktan sonra “Belgenin Kimin için Alınacağı” kısmından eş/çocuk seçeneğini seçtikten sonra işleminize devam edebilirsiniz)

-İlgili belgenin kimin içi alınacağı kısmında ‘‘Kendisi’’ seç.
-Belgenin neden verileceği kısmına ‘‘Kuruma İbraz’’ seç.
-Kurum adı alanına ‘‘Papara’’ yaz.
-Oluşturduğun belgeyi indir.

İndirdiğin belgeyi ve yukarıda belirtilen şekilde çektiğin fotoğrafı destek@papara.com e-posta adresine gönder. Gönderdiğin bilgiler Papara Müşteri Hizmetleri tarafından incelenerek tarafına geri dönüş yapılır.

Daha Fazla Bilgi İçin
:phone: 0850 340 0 340
:email: destek@papara.com

1 Beğeni