Hesabımı onaylanmiyo

Hesabımı onaylatmak.istedigimde sadce TC numarası bide doğum tarihi istiyo yazdığım halde hata veriyor ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim

1 Beğeni

Merhaba @zelihadag836 topluluğa hoşgeldin.

Eğer her şeye rağmen doğrulaman başarılı olmuyorsa makalenin sonunda da yazan aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.

Tüm bu kontrollerden sonra hala hesap onaylama sürecini tamamlayamıyorsan;

Kimliğini yüzünün altında tutarak seni ve kimliğini net görebileceğimiz şekilde bir fotoğraf çek.
E-Devlet üzerinden yerleşim yeri (ikametgâh)/diğer adres belgesi veya Nüfus Kayıt Örneği Belgesi oluştur.
İlgili belgenin kimin içi alınacağı kısmında ‘‘Kendisi’’ seç.

-Belgenin neden verileceği kısmına ''Kuruma İbraz'' seç. 

-Kurum adı alanına ''Papara'' yaz.  

-Oluşturduğun belgeyi indir.

İndirdiğin belgeyi ve yukarıda belirtilen şekilde çektiğin fotoğrafı destek@papara.com e-posta adresine gönder. Gönderdiğin bilgiler Papara Müşteri Hizmetleri tarafından incelenerek tarafına geri dönüş yapılır.

Diğer tüm soruların için; 0850 340 0 340 numarasını arayarak Papara Destek Hattı’na ulaşabilirsin.

3 Beğeni

Bende onaylayamıyorum iPhone ön kameram siyah ekran veriyor tamir ettirmeyi düşünüyorum fakat zaman gerekiyor ve onaylama işleminde canlılık testini geçemiyorum ne yapabilirim

Topluluğa hoşgeldin @4tn5grdyv2;

Bir üstteki mesajda @berkeunlu 'nün anlattığı yöntemi sende uygulayarak manuel doğrulama talep edebilirsin.

1 Beğeni

Bennçıldırmak üzereyim hesabımı onaylatmak için gerekli bilgileri attım ama bana atılan cevap hesabın onaylı hesap fakat güvenlik nedeniyle blokelendi ne demek ya benim param çöp oldu zehir zıkkım olsun papara