Mobil hesabıma giremiyorum hata veriyor sorun yaşıyorum internet bağlantınızı kontrol edin diye bildirim geliyor ne yapabilirim
Topluluğa Hoş Geldin @srnork2132 ;
Yaşadığın sorun için şu adımları deneyebilirsin;
- VPN veya DNS kullanıyorsanız bunları devre dışı bırakıp tekrar deneyin.
- Wifi kullanıyorsanız farklı bir Wifi ağına bağlanın ve tekrar deneyin.
- Wifi ağı yerine Mobil veri kullanmayı deneyin.
- Mobil veride bu sorunu yaşıyorsanız, cihazınızı uçak modunu alıp bir kaç saniye sonra tekrar çıkartın ve giriş yapmayı deneyin.
- Uygulamanın en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.
Tüm bunlara rağmen halen giriş sorunları yaşıyorsan, destek@papara.com mail adresi ile veya 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek birimi ile iletişime geçmelisin.
Akbank hesabımdan Papara hesabıma 1.000 tl gönderdim 2 saat oldu para ortada yok müşteri hizmetleri desen 30 dk oldu bağlamıyor bazen çalmıyor bile ???
Merhaba @Extolytus
Para yatırma işlemlerinde yaşanan sorun giderilmiştir. Para yatırma kurallarına uygun olarak işlem yaptıysan ilgili tutar en kısa sürede Papara hesabına aktarılacaktır. Anlayışın için teşekkür eder, bu aksaklık için özür dileriz.
İlgili tutar Papara hesabına ulaşmadıysa 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizden veya destek@papara.com e-posta adresimizden bizimle iletişime geçmeni rica ederiz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.