Şöyle bir hata alıyorum modemi sıfırlamama farklı cihazdan girmeme farklı WiFi ye bağlanmama rağmen sorun düzelmedi
Mobil veri üzerinden girebiliyor musunuz?
Masaüstü görünümüne alıp telefon tarayıcınız üzerinden de bir kontrol etmenizde fayda olabilir.
Merhaba Sayın dilmacabdulkerim iyi günler dilerim.
Telefonunuzun bildirim panelini incelediğimde wi-fi ile giriş yaptığınızı gözlemliyorum. Eğer mobil veri ile giriş yapmayı denerseniz geçici olarak sorununuz çözülebilir. VPN kullanmadığınızdan emin olmalısınız.
Modeminizi kapatıp 15 dakika sonra açarak modem verilerinizi güncelleyebilirsiniz. Ardından tekrar giriş yapmayı denerseniz sorununuz çözülebilir.
Olası bir durumda eğer sorununuz çözülmezse;
0 850 340 0 340 numaralı Papara Destek Hattı ’ndan destek alabilir, veya;
destek@papara.com adresi üzerinden Papara ile iletişime geçebilirsiniz.
İyi günler dilerim.
Merhaba @dilmacabdulkerim;
Papara uygulamasını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Kaldırdıktan sonra internetini yeniden başlatırsan sorun muhtemelen çözülecektir.
Eğer sorun çözülmezse Papara Destek ekibi ile iletişime geçip, konu hakkında en doğru desteği alabilirsin :))
Papara İletişim
destek@papara.com
Mobil verim yok başka bir telefonun vergisine bağlandım girdi uygulamaya ama bu yeterince işlevsel değil WiFi den girme sorununu çözmem lazım hala
Dediğinizi yaptım ilk girişte sorun çıkarmadı ama bidaha ki girişlerde yine başarısız oldu söylediğiniz gibi destek hattına başvuracağım
Selam @dilmacabdulkerim
Evindeki wifi hizmet sağlayıcın Papara sunucularını desteklemiyor gibi görünüyor. Kullandığın hizmet sağlayıcısı ile iletişime geçebilirsin.
Son önerim modem sıfırlama yaptığınızı belirttiniz sıfırlama sırasında önceki wifi adınızla kurulum yaptıysanız wifi adınızı değişip öyle deneyiniz. Cihazınız romlu ise nadiren böyle sorun çıkabiliyor daha önceden bir kaç sefer başıma geldi. Olmaz ise üstteki arkadaşların tavsiyelerinide bir deneyiniz yine olmadı Papara ile iletişime geçiniz.
Deniyeceğim teşekkürler
Adını değişip yapmıştım ben de belki öyle olur diye de olmadı cihazda rom yok root vardı da kaldırdım bootloader açık sadece yukarıdaki gelen cevabları da göz önünde bulundurarak destek hattına başvuracağum