meditopia uygulamasından 15 şubat itibariyle 179 TL lik alışveriş yaptım ama hala cashback olarak almam gereken parayı alamadım
merhaba @armagan0286, Meditopia ödemende Cashback kazanabilmen için ödemenin doğrudan Meditopia web sayfası üzerinden tamamlanması gerekiyor. Uygulamadan üye olma seçeneklerine ilerlediğinde ödeme kanalı App Store veya Play Store olduğu için Cashback kapsamına girmiyor. Böyle bir sorun yaşıyor olabilir misin?
evet olabilir ama ben çoktan ücret ödedim maalesef o zaman yapılacak bir şey yok galiba
Meditopia ile görüşmek en sağlıklısı olur bu aşamada. Uygulama mağazası üzerinden yapılan ödemenin iadesini yaparlarsa tekrar üyelik başlatmak için web sayfasını kullanabilirsin. Bu konuda ellerinden gelen bir durum varsa yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Meditopia dan üyeliğini iptal etmek istediğinizi ve para iadesi sağlanmasını isteyiniz.
Sebep sorarlarsa yeniden abone olacağım, kartımın sunduğu avantajdan yararlanamadım diyiniz.
Bu konuda size yardımcı olacaklardır. Daha sonrasında da web sitesi üzerinden alışverişinizi yapınız. @pelin hanımın da bahsettiği gibi
İyi günler dilerim. Sağlıkla kalın