Aralık ayı içinde toplam 33.50 lira cashback kazandım ancak bu para papara hesabıma yatırılmadı, öylece uçtu gitti. Papara sanırım kartını cashback için kullandığımızın farkında değil bu durum düzeltilmezse hesabıma para geçmezse kartını kırıp atarım, üstelik tüm forumlara da yazarım
Herkesin kullanım amacı farklıdır.
Bu sorun hakkında öncelikle üslubunuzu düzeltmeli ve ardından Papara ile iletişime geçmelisiniz.
Çağrı Merkezi
0850 340 0 340
Papara Mail
destek@papara.com
eczane harcaması yaptım ama cashback olmadı
@anverzadeh Merhaba,
Ay içerisinde 25TL ye kadar bir cashback aldıysan o ayki cashback alma limitin dolmuş demektir.
Az önce spotify ödemesi yaptım lakin 15 tl cashback hesabima gelmedi
Topluluğa Hoş Geldin @topuzbusranur7 ;
Spotify kampanyasından yararlanıp 15₺’lik geri ödemeni alabilmen için üyeliğini doğrudan Spotify üzerinden başlatman gerekir (bunun için bir telefon tarayıcısı veya bir bilgisayar kullanabilirsin).
Bunun dışında Spotify üyeliğini mobil cihazın üzerinden başlattıysan ve Papara kartına yansıyan ödeme aracı olarak Spotify yerine mobil cihazının resmi ödeme aracı (Play Store, App Store vs.) yansıdıysa bu ödemelerden Spotify kampanyası dahilinde 15₺’lik geri ödemeni alamazsın.
Unutma: Aynı ay içerisinde Spotify’dan en fazla 15₺’lik bir geri ödeme alabilirsin.
Konuyla ilgili daha fazla desteğe ihtiyacın varsa kullanıcı destek merkezi ile iletişime geçebilir veya Topluluk destek ekibimizin seninle ilgilenmesini istersen “Hata Bildir” kategorisinde kendine ait yeni bir konu oluşturabilirsin.
- 0 850 340 0 340
- destek@papara.com