Lol epin gelmedi

League of legends için e-pin satın aldım fakat 10 saat oldu hala gelmedi.

Merhaba @Kaayn :wave:t2:

Talebin ile ilgili hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. Konu hakkında karşı firma ile yapılan görüşmeye istinaden kod stoklarının tükenmiş olması sebebiyle ilgili kodun sana ulaşmadığını ve en kısa sürede stokların güncellenip Papara hesabına kayıtlı cep telefonu numarana SMS olarak gönderileceğini bildirmek isteriz.

stoklar ne zaman yenilenir benim e pin 2 gündür gelmiyor

Senin kodun geldi mi dostum çünkü benimki de tam 2 buçuk gündür gelmedi

1 Beğeni

Merhaba @miractoyunda :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @mehmetkrkn3456 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. İletmiş olduğun konuyla alakalı Epin firması ile iletişime geçilmiştir. Konu hakkında karşı firma ile yapılan görüşmeye istinaden kod stoklarının tükenmiş olması sebebiyle ilgili kodun sana ulaşmadığını ve en kısa sürede stokların güncellenip Papara hesabına kayıtlı cep telefonu numarana SMS olarak gönderileceğini bildirmek isteriz.

dostum rp koduna erişebildin mi aynı mağduriyeti yaşıyorum net bir cevap ya da koda halen erişemedim

Merhaba @bekirsemerci17 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülüyoruz.

İşlemin ile ilgileniyoruz. Konu hakkında e-pin firması ile iletişime geçtik.

Kod gönderimi Papara hesabına kayıtlı telefon numarana SMS olarak Epin firması tarafından en kısa süre içerisinde iletilecektir.