Lol e-pinim 72 saattir gelmedi


pazartesi aldığım e pin hala tarafıma ulaşmadı. Müşteri hizmetlerini de aradım karşı tarafa da bir bilgi iletildiği söylendi ama hala bir ses yok.

Merhaba @furkanensar53 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. Konu hakkında Epin firması ile iletişime geçilmiştir. İlgili kod, Papara hesabınıza kayıtlı telefon numaranıza SMS olarak Epin firması tarafından en kısa süre içerisinde iletilecektir.

saat 10 e posta geldi ama hala bir ses yok

Kodun geldi mi

Merhaba @furkanensar53 :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @mehmetkrkn3456 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. İletmiş olduğun konuyla alakalı Epin firması ile iletişime geçilmiştir. Konu hakkında karşı firma ile yapılan görüşmeye istinaden kod stoklarının tükenmiş olması sebebiyle ilgili kodun sana ulaşmadığını ve en kısa sürede stokların güncellenip Papara hesabına kayıtlı cep telefonu numarana SMS olarak gönderileceğini bildirmek isteriz.