Merhabalar,
Kredi kartından para yatırma ve çekme özelliğini daha önceler kullanıyordum ancak bugün deneme yaptığımda kredi kartından yatırılan paranın transfer edilemeyeceği uyarısı aldım.
Daha önceden kullandığım özellik şuan kullanım dışı mı hesap özelinde bir kısıtlama mı var acaba ?
3 Beğeni
Merhaba @mrburry topluluğa hoş geldin.
TCMB yönetmeliği gereği, kredi kartından yatırdığın bakiyeyi IBAN’a transferde, yurt dışı transferinde veya ATM’den para çekerken kullanamayacaksın. Ama üzülme! Bu bakiyeyi Papara Card harcamalarında başka bir Papara hesabına transfer ederek, ödemeler menüsündeki herhangi bir ödemede, kıymetli maden alımında, yayıncı bağışı yapmada ve harçlık gönderiminde gönlünce kullanabilirsin.
1 Beğeni
Bu özellik neden kalktı. Çok anlamsız oldu papara.
2 Beğeni
Kredi kartından para yatırdım ama ne havale yapabiliyorum nede çekebiliyorum
1 Beğeni
Aynı sorunu bende yaşıyorum bu özellik kalktiysa neden detayli bildirim yapmiyorsunuz,şuan gönderdiğim ucret ne olacak nasil geri çekecem,ve bunu geri kaldirdiysaniz paparanin ne anlami kaldi ? Niye karttan komisyon verip buraya atip harcama yapiyim ki,zaten kredi kartindan direk alirim size neden ekstra komisyon veriyim,cidden amaciniz nedir ? Parami ceker cekmez uygulamayi silecem bidaha asla kullanmayacam
2 Beğeni