Kredi kartımdan papara hesabına para aktardım. O parayı çekmek istiyorum fakat nakit limitiniz sıfır görünüyor. Bu konuda bir bilgilendirmeye sahip değilim. Çekim için acil destek talep ediyorum
Merhaba @ermanozt57👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
aynı sorunu ben de yaşıyorum çözümü nedir
Merhaba @ygzburak👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende aynı şekilde böyle bi sorun yaşıyorum
Merhaba @cin.ayberk TCMB yönetmeliği gereği, kredi kartından yatırdığın bakiyeyi IBAN’a transferde, yurt dışı transferinde veya ATM’den para çekerken kullanamayacaksın. Ama üzülme!
Bu bakiyeyi Papara Card harcamalarında
başka bir Papara hesabına transfer ederek, ödemeler menüsündeki herhangi bir ödemede
kıymetli maden alımında
yayıncı bağışı yapmada ve harçlık gönderiminde gönlünce kullanabilirsin
Selam @kaplan1907fbb TCMB yönetmeliği gereği, kredi kartından yatırdığın bakiyeyi IBAN’a transferde, yurt dışı transferlerinde veya ATM’den para çekerken kullanamıyorsun. Ama üzülme, Papara her zaman beklentilerin ve ihtiyaçların doğrultusunda senin yanında!
Kredi kartından yatırdığın bakiyeyi Papara Card ile alışverişlerinde, başka bir Papara hesabına transfer ederek, ödemeler menüsündeki işlemlerde, kıymetli maden alımında, yayıncı bağışlarında veya harçlık gönderiminde gönlünce kullanabilirsin!