Kredi kartından aktarılan paranının çekilmemesi

Kredi kartımdan papara hesabına para aktardım. O parayı çekmek istiyorum fakat nakit limitiniz sıfır görünüyor. Bu konuda bir bilgilendirmeye sahip değilim. Çekim için acil destek talep ediyorum

1 Beğeni

Merhaba @ermanozt57👋🏻

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

1 Beğeni

aynı sorunu ben de yaşıyorum çözümü nedir

1 Beğeni

Merhaba @ygzburak👋🏻

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

1 Beğeni

Bende aynı şekilde böyle bi sorun yaşıyorum

1 Beğeni

Merhaba @cin.ayberk :wave: TCMB yönetmeliği gereği, kredi kartından yatırdığın bakiyeyi IBAN’a transferde, yurt dışı transferinde veya ATM’den para çekerken kullanamayacaksın. Ama üzülme! :smiling_face: Bu bakiyeyi Papara Card harcamalarında :shopping_cart: başka bir Papara hesabına transfer ederek, ödemeler menüsündeki herhangi bir ödemede :calling: kıymetli maden alımında :gem: yayıncı bağışı yapmada ve harçlık gönderiminde gönlünce kullanabilirsin :blush:

2 Beğeni

Selam @kaplan1907fbb :wave: TCMB yönetmeliği gereği, kredi kartından yatırdığın bakiyeyi IBAN’a transferde, yurt dışı transferlerinde veya ATM’den para çekerken kullanamıyorsun. Ama üzülme, Papara her zaman beklentilerin ve ihtiyaçların doğrultusunda senin yanında! :blush: Kredi kartından yatırdığın bakiyeyi Papara Card ile alışverişlerinde, başka bir Papara hesabına transfer ederek, ödemeler menüsündeki işlemlerde, kıymetli maden alımında, yayıncı bağışlarında veya harçlık gönderiminde gönlünce kullanabilirsin! :money_with_wings:

2 Beğeni