Kimlik fotoğrafı olmamamsorunu

Tanıdıklarım geçen aylara kadar kimlik fotoğrafı olmadığı halde paparada hesap doğrulaması yapabildi ama ben hesabımı doğrulayamıyorum sürekli hata veriyo bende kullanmak istiyorum ailemden uzakta kalıyorum ve genelde para atmaları gerekiyor bu kart benim için ideal olur diye düşündüm ama doğrulayamadığım için kart çıkarttırmıyorum bana lütfen yardımcı olun

Merhaba @hasanefe4808 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Uymak zorunda olduğumuz kanuni mevzuatlarda yapılan değişiklikler sonrası hesap doğrulama işlemlerimizde bazı düzenlemeler yaptık. Hesabını fotoğrafının bulunduğu çipli yeni kimlik kartın ile NFC özellikli cihaz kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde doğrulayabilirsin. Dilersen nüfus müdürlüklerinden randevu alıp kimliğini güncelleyebilirsin :pray:t2::blue_heart:

Bununla birlikte 18 yaşından küçük kullanıcılarımız, hesap doğrulama işlemlerini velisinin izni doğrultusunda tamamlayabilir. Hesabınızı onayladıktan sonra velinizin/yasal temsilcinizin onay vermesi gerekir. Velinin/yasal temsilcinin, bu onayı verebilmesi için doğrulanmış hesabı olmalıdır.