Fotoğrafsız kimlik onayı

Kimliğimde fotoğraf yok, 13 yaşımda olduğum için. Bu yüzden doğrulamada takılıyorum. Bunun başka yolu yok mudur? Kaç kere e posta yolladım. Çare bulamadım lütfen burda çözümü olsun.

Merhaba @ToprakSait :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Ayrıca paylaşmak isteriz ki uymak zorunda olduğumuz kanuni mevzuatlarda yapılan değişiklikler sonrası hesap doğrulama işlemlerimizde bazı düzenlemeler yaptık. Hesabını fotoğrafının bulunduğu çipli yeni kimlik kartın ile NFC özellikli cihaz kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde doğrulayabilirsin. Dilersen nüfus müdürlüklerinden randevu alıp kimliğini güncelleyebilirsin :heart:

Bununla birlikte 18 yaşından küçük kullanıcılarımız, hesap doğrulama işlemlerini velisinin izni doğrultusunda tamamlayabilir. Hesabını doğruladıktan sonra velinin/yasal temsilcinin onay vermesi gerekir. Velinin/yasal temsilcinin, bu onayı verebilmesi için doğrulanmış hesabı olmalıdır.