İznim dışında 39 dolar çekilmiş firma ile görüştüm iade ettiklerini belirttiler fakat ödeme geçmedi

merhaba, 2 gün evvel yabancı bir şirket 39 doları hesabımdan çekmiş otomatik ve bende dün akşam iptal ettim ve iade talep ettim. faturayı gönderdiler fakat saatler oldu hala iade ödemesi gelmedi. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba @ilhanturkk :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Bu gibi durumların yaşanmaması için kartın internet alışverişine kapalı tutulup gerektiğinde açılması bir çözüm ancak bunun yerine Papara’nın “Kart Ayarları” bölümüne kartı isteğe bağlı 3D Secure’siz işlemlere ve Mail Order’a açıp kapatabilme özelliği ile birlikte iade işlemlerini takip edebilme özelliği getirmesi gerekiyor.

Aynı gün harcama iptali olduğunda normal koşullarda karşı tarafın sanal posunda gün sonu alınmadığı için anında iade yansıması gerekiyor ancak diğer kurumlara göre Papara’da en az bir-iki gün sürebiliyor…