Merhaba ben kartımda yazan ismi değiştirmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Merhaba @ecrinkaya1980
Mevcut Papara Card’ının üzerinde yazan isim ve soy isim bilgin değiştirilemiyor. Ayrıca paylaşmak isteriz ki hâlihazırda isme özel Papara Card üretmiyor, Papara Card talebinde bulunan tüm kullanıcılarımıza dünyanın her yerinde geçerli, beş farklı renk seçeneğiyle sunulan isimsiz Papara Card’ları ulaştırıyoruz. Bu sayede Papara Card’lar sahiplerine daha hızlı teslim ediliyor. Üstelik, daha önceden isme özel ürettiğimiz kartlarla isimsiz kartlar arasında kullanım açısından herhangi bir fark bulunmuyor.
Bununla birlikte dilersen Papara Card’ını tasarlayabilirsin. Papara’da tasarladığın kart, ismine özel olarak ve senin belirlediğin tasarım ayrıntılarıyla üretilir. Papara Card sekmesinde yer alan Yeni Kart > Papara Card İste/Tanımla > Papara Card İste adımlarını takip ederek “Kartımı tasarlamak istiyorum” seçeneğini aktif edebilir ve kartını özelleştirmeye başlayabilirsin
Kartını şu an Papara’da sunulan ikonlar, yazı ve çizim araçlarıyla ve uygulamamızdaki özel tasarımları kullanarak tasarlayabiliyorsun. Papara dışından bir görsel yüklemesi yapamıyorsun. Ama biz senin yaratıcılığına ve yeteneğine güveniyoruz! Aynı zamanda uygulamanda yer alan Papara Card adımından Metal Card sipariş vermen durumunda da ismine özel olarak üretilmektedir