Papara hesabımdaki parayı çekemiyorum çünkü süre önce Türkiye Nüfus Müdürlüğü (Nüfus Dairesi) üzerinden ismimde resmi bir düzeltme yaptım.
Daha önce tam adım yanlış şekilde “ANAS MOHAMMAD ABDELWAHED MOHAMMAD ABDELWAHED” olarak kayıtlıydı.
Bu hatayı düzelttim ve artık doğru ismim “ANAS MOHAMMAD ABDELWAHED MOHAMMAD” olarak geçiyor.
Ancak bu değişikliği Papara sisteminde güncellemem gerektiğini bilmiyordum. Şu anda ikamet iznimi yenileme sürecindeyim ve eski iznimin süresi dolduğu için Papara’da kimlik güncellemesi yapamıyorum.
Banka hesabımda ismim doğru ve güncel şekilde kayıtlı, fakat Papara’daki kayıt hâlâ eski adıma ait.
Bu nedenle Papara’dan para çekmeye çalıştığımda, isim uyuşmazlığı nedeniyle işlem reddediliyor.
Hesabımdaki paraya acil olarak ihtiyacım var ve durumun bir an önce çözülmesi için desteğinizi rica ediyorum.
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Paylaştığınız e-postayı kontrol ettim ancak bu mesaj talebimle ilgili değil.
Gönderilen e-posta, genel bir bilgilendirme mesajı olup ismimle veya hesabımdaki isim uyuşmazlığıyla ilgili herhangi bir çözüm içermiyor ve sorunum hâlâ devam ediyor.
Lütfen ilgili birimin talebimi yeniden incelemesini ve konuyla ilgili gerçek bir çözüm veya yönlendirme sağlamasını rica ediyorum.
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.