İnternet harcamalarında döviz kuru

Niçin insanları yanıltıyorsunuz!? 24,5 Euroluk alışverişimi 30,56 gibi saçma sapan astronomik bir kurdan hesapladı. Size güvenip işlem yaptım bir de. Ekte dekont da mevcut. Ne bir komisyon bilgisi var ne de hangi kurdan olduğu bilgisi. Bir daha da asla kullanmam Paparayı yurtdışı işlemlerde. Size de kesinlikle önermiyorum.

Merhaba @dogukanishere :wave:t2:

Kullanım sözleşmemizin 9.2 maddesine istinaden; işlemin taraflarından birinin yurt dışında bulunduğu ödemeler ile Mevzuat çerçevesinde yabancı para ile yapılmasına izin verilen ödeme işlemlerinde Mevzuata uygun olmak kaydıyla, ilgili Hizmet çerçevesinde Papara tarafından belirlenen para birimi kullanılarak gerçekleştirilir. Referans döviz kuru, Merkez Bankası tarafından ilan edilen ilgili döviz kurunun belirli bir oranda artırılması suretiyle hesaplanır. Papara tarafından uygulanan döviz karşılığı Türk Lirası tutar ilgili işleme ilişkin dekontta gösterilir. Mevzuat çerçevesinde ücretler ve kullanılan döviz kuru hakkında işlemden önce bilgi verilmesinin zorunlu olduğu hallerde, Kullanıcı ilgili Hizmeti bu bilgiler ışığında kabul etmiş sayılır.

https://www.papara.com/ adresi üzerinden “Kullanım Sözleşmesi” adımından sen de sözleşme detaylarını kontrol edebilirsin.

1 Beğeni