İlk kez kullanmama rağmen "Papara kullanıcı sözleşmesi gereği kalıcı olarak kapatılmıştır." hatasını alıyorum

İlk kez kullanmama rağmen bu hatayı alıyorum.

3 Beğeni

Merhaba @faddob1978 :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni

Cevap olarak yasaklandığımı ve hesabı onaylamadan neler yapabileceğimi söylemişsiniz. Ama ben ilk kez papara uygulamasını yükleyip, ilk kez hesabımı onaylamaya çalışıyorum. çok alakasız bir cevap olmuş.

Merhaba bende paparayı ilk defa kullanmama rağmen hata alıyorum ne yapmam lazım?

Hesabınız kapatılmıştır hatası alıyorum

1 Beğeni

bu sorun ne zaman düzelir sorunu düzelen varsa nasıl bir yol izlemeliyiz bizede söylesin …

bakın kendi TC mi onaylatamıyorum daha önce kullanmama rağmen . Lütfen yardımcı olun .

İlk kez kullanmama rağmen “Papara kullanıcı sözleşmesi gereği kalıcı olarak kapatılmıştır.” hatasını alıyorum

İlk kez papara kullanacağım ama kapatılmıştır diyor

Topluluğa hoş geldiniz @mislaviniaa88 , @birkan.savu7 , @bzkrti374 , @muzafferdartar34 ve @asihulya1986 ;

Lütfen konuyla ilgili olarak destek@papara.com’a veya 0 850 340 0 340’a ulaşın.

Topluluk destek ekibimizin ilgilenmesini istiyorsanız, lütfen “Hata Bildir” kategorisinde kendinize ait yeni bir konu oluşturun.

1 Beğeni

aynen daha kullanmadan hesap kapatıldı diyor

Bende de aynı sıkıntı çıkarıyor kullanıcı sözleşmesi gereği hesabınız kalıcı olarak kapatılmıştır ilk kez kullanmama rağmen

1 Beğeni

Merhaba @jiyanyilmaz105 :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Ben kulanıma kapatmıştım giriş yapa biliyorum ama onay vermiyor hiç bi şekil

Merhaba @enginxdiyar_21 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Aynı sorunu bende yaşıyorum

Merhaba @kocuksibel9 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Hiçbir şey değişmedi malesef

Merhaba @kocuksibel9 :wave:t2:

Merhabalar. Papara hesabımı doğrulamak için giriş yaptığımda hesabın kapatıldığı bilgisiyle karşılaşıyorm ne yapmam gerekiyor