PAPARA KULLANMAK İSTEMEME RAĞMEN KULLANAMAMAK

Bakın bu konu hakkında sizlerle defalarca iletişime geçmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım. Ben PAPARA KULLANMAK İSTİYORUM ve hesabımı ONAYLAMAK İSTİYORUM ama siz hiç istemiyorsunuz. Hesabıma telefona erişimim olmadığı bir sürede iznim dışında erişim sağlanmış. Paparada yine iznim dışında aktiviteler sağlanmış. Bu durumda zaafiyet oluşturulmuş gerekli hukuki adımları atacağım artık çünkü daha fazla uğraşmak istemiyorum. Bilgim dışında kullanıma engel olamadınız tamam kabul ama neden hatanızı düzeltmek yerine mağdur ediyorsunuz forumda bir sürü insan aynı şikayetten yakınıyor ve koskoca paparanın bu işe tek bir çözümü bile yok lütfen artık gerekli somut adımları atın yoksa ben kendi hakkımı aramak durumunda kalacağım.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici1441 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. İşlemin ile ilgili talep edilen bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak destek@papara.com adresine gönderirsen, en hızlı şekilde dönüş yapacağız. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz! :purple_heart:

1 Beğeni