IBAN Eklerken Hata Alıyorum

Merhaba, Papara hesabımdaki bakiyeyi Akbank hesapıma yatırmak istiyorum. Papara üzerinden “IBAN ile çek” işlemlerine geliyorum ve “Hesap Ekle” diyip Akbank IBAN’ımı giriyorum. Biraz bekletiyor ve hata alıyorum. Eke hata görselini bırakacağım. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim? Parayı çekmemin başka bir yolu var mı? Bu konu için sizlerden yanıt bekliyorum.

Merhaba @kullanici9397 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Öğrendiğim kadarıyla IBAN eklemek şuan için devredışı bırakılmış. İnsanlar parasını almak için bir umut deniyor ve aynı destek talebini yüzlerce kişi açıyor, sizlerde aynı cevaplar ile insanları uyutuyorsunuz. Sitede veya bir duyuruda basitçe “Banka hesapı eklemiş olanlar parasını çekebilir, eklemeyenler biraz daha bekleyecek” gibi basit bir şey yazıp herkese genel duyuru yapmak çok zor bir şey değil. Sizlere bunu özelinde söylemiyorum fakat verdiğiniz cevaplar kesinlikle yeterli değil ve tamamen uyutmak için basit ve karşılığı olmayan cevaplar. Dipnot: Mail bile atılmamış

Yazıyı okuyanlar ve hâlâ parasını almaya çalışanlar için:

Dostlar, eğerki Papara hesapınıza daha önceden kayıt ettiğiniz bir IBAN numarası var ise paranızı güvenle çekebilirsiniz. (Papara’nın söylediği bu) Eğerki tüm bu lisans iptalinden önce bile Papara hesapınıza hiç IBAN eklemediyseniz şuan için IBAN ekleme kapalı. Muhtemelen güvenlik sebebiyle kapattılar. IBAN ekleme muhabbeti şuan için devredışı ve ikinci bir duyuruya kadarda eklenemeyecek. Duyuruları takipte kalın…

Eğerki şu “basit” mesajın gerçekten açıklayıcı olduğunu düşünüyorsanız üste çıkarmak için etkileşim verebilirsiniz. Millet faydalansın…

1 Beğeni