Hesap incelemesi bitmiyor

1 haftadir papara hesabım incelemede kartı kullanamiyorum böyle devam edecekse kartı kapatalim hesabı silelim bu nedir ya

Merhaba @kullanici3765 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Bir haftadır bitmiyor bitmiyor bitmipy bayramdada mağdur kaldım içerisinde maaşım yatıyor bir kısmaı üstüne bire bugün gene maal günü parayı alamadım kaldı ortada Beni çok mağdur kaldınız ne gerekiyorda yapmaya en yetkili kişide araya bilir hiç sorun yok ben kendimi en gğzel şekilde ifade ederimde ama birkaç tane cahilin yaptğı leyler yüzünden bizimde mağdur olmamız saçma yapıcağanız işede gerekiyorda en iyisini yapın yapamıyorsanız bırakın bilenler yapsın yeter bir haftafıe arıyorum yapabileceğimiz birşeyler yok beklemek zorundadınız başka işlem yok ozaman yapabilicek kişliler benim ile iletişime geçsin

Merhaba @kullanici3779 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.