Merhaba 13 yaşında bir papara kullanıcısıyım internnette baktığım uzere 13 yaş ve 13 yaş üstü kullanıcıların papara black kart kullana bildiğini duydum kartı aldım ve hesap açtım hesabı açtıgımda doğrulama olmadan hesap limitimin yükseltilemeyeceğini öğrendim hesap doğrulama işlemine başladım doğum tarihimi ve tc mi girdim ve ilk adımı tamamladım fakat 2. Adımda nfc ile kimlik doğrulaması istiyordu kimliğimi nfc olan telefonuma yaklaştırıp doğruladığımda kimlik kartımı okudu fakat hata verdi hatada kartınız resimli ve yeni kimlik kartı olmalı diyordu kartım yeni kimlik kartıydı fakat 13 yaşında olduğum için fotoğraf yoktu ben hesabımı doğrulamayacakmıyım veya doğrulayabilmemin bir çözümü varmı veya velimin kimlik kartını okutsam olurmu ?
Topluluğa hoş geldin @panahakan ;
Yüksen limitlere sahip bir Papara hesabına sahip olabilmek için 13 yaş üstü olarak kimlik doğrulaması yapman gerekmektedir. Kimlik doğrulamanı yaparken de kimliğinde fotoğrafının bulunması zorunludur.
Sana en yakın Nüfus Müdürlüğüne randevu alarak fotoğraflı kimlik kartı çıkartmak için başvuru yapabilirsin. 13 yaşında olduğun için yeni kimlik kartını çıkartırken kimliğinin özellikle fotoğraflı olmasını istediğini belirtmen yeterlidir
Merhaba topluluğa hoş geldin @panahakan ,
13 Yaşın’da olduğun için velinden onay alman gerekli;
Papara hesabına giriş yap, ana sayfa’da “Daha iyi Papara Deneyimi” bildirimine dokunarak “Velinden Onay İste” bildirimine dokunarak velinden onay için izin iste.
- Velin Paparalı ise Papara uygulamasına giriş yaptığında ana sayfada onay isteğini görebilir.
- Velin Paparalı değilse onay isteğin SMS ile davet olarak gönderilir. Papara hesabı açıp uygulamaya giriş yaparak onay isteğini ana sayfada görebilir.
- Velinin onay verebilmesi için sözleşmeli hesaba sahip olması gerekir.
Dipnot: Hesabını doğrulayabilmen için, yeni fotoğraflı çipli kimlik kartına ihtiyacın var.