Yıllardır kullandığım papara hesabımı 1 yıl veya daha fazla süre boyunca kullanmadım ve giriş yapmaya çalıştığımda sistemdeki telefon numaram ve mail adresimde olmak üzere tüm bilgilerim değişmişti bunu ilettiğimde ise hesap şifresinin benim dışımda paylaşılmadığında bulunamayacağını söyleyip hesabı kapattılar. Sonrasında yeni hesap açmamı istediler, hesabı açtım fakat hesap doğrulama işlemini yapamıyorum. Lütfen bununla ilgili bir çözüm söyleyin bana hesabım ele geçirilmiş diyorum, siz paylaşmadıysanız ele geçiremezler dediler.
Merhaba @kullanici3687👋🏻
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
1 Beğeni
Hesabım yasaklandı
Hesabın hakkında bilgilendirme
İnceleme çalışmalarımız doğrultusunda hesabınla geçici olarak işlem yapamayacaksın. Detaylı bilgiye Papara’da kayıtlı e-posta adresinden ula…
1 Beğeni
Merhaba @kullanici3733
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
1 Beğeni